Kasvissarjat
Minun mielestäni ulkonäöstä, rakenteesta ja mausta kaikista kaalista oli tosi hyvä kaunis, oli erilaisia väriä ja se antoi paljon maalit!
Minä oppinnut tännän, että meillä on paljon erilaisia kaalit ja jokainen on ainutlaatuinen! Jokaisella on oma erityinen maku ja väri. Vihannesleikkurin terävalinnoilla salaattien suunnittelija pystyy vaikuttamaan salaattien ulkonäköön. Kasvisten ryhmittelyssä annetaan myös tietoa terien valinnasta. salaattisekoitusten ja salaattilinjastojen suunnittelua auttamaan on salaattikasvikset jaettu ryhmiin.
Minä voin hyödyntää nämä tulevaisuudessa, että salaattien valmistukseen liittyy paljon yksityiskohtia, jotka on hallittava, jotta raaka-aineet olisivat parhaimmillaan, silloin kun ne tarjotaan asiakkaille. Ja voin nyt leikata oikesti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti