keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kasvissarjat

 Kasvissarjat

Saalaattisuunnitelomaa laadittaessa on helpompaa ajatella raaka-aineita valmiin ryhmin' kuin luoda samalla ryhmiä yksittäisistä kasviksista. Kasvisryhmiävoi soveltaa ruokalistan ateriakokonaisuuksiin. Kasvisten ryhmittelyssä annetaan käytännön tietoa myös vihannesleikkurin terien valinnasta. Terävalinnoilla suunnittelija pystyy vaikuttamaan salaattien ulkonäköön, ja myös salaattien valmistaja keittiössä tarvitsee teräsuosituksen.

Minun mielestäni ulkonäöstä, rakenteesta ja mausta kaikista kaalista oli tosi hyvä kaunis, oli erilaisia väriä ja se antoi paljon maalit!

Minä oppinnut tännän, että meillä on paljon erilaisia kaalit ja jokainen on ainutlaatuinen! Jokaisella on oma erityinen maku ja väri. Vihannesleikkurin terävalinnoilla salaattien suunnittelija pystyy vaikuttamaan salaattien ulkonäköön. Kasvisten ryhmittelyssä annetaan myös tietoa terien valinnasta. salaattisekoitusten ja salaattilinjastojen suunnittelua auttamaan on salaattikasvikset jaettu ryhmiin.

Minä voin  hyödyntää  nämä tulevaisuudessa, että salaattien valmistukseen liittyy paljon yksityiskohtia, jotka on hallittava, jotta  raaka-aineet olisivat parhaimmillaan, silloin kun ne tarjotaan asiakkaille. Ja voin nyt leikata  oikesti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti