Induktioliedet laitetta käytetään vain asennusohjeiden mukaisissa paikoissa. Induktioliedet soveltuvat keittiötasoksi tai ruoanvalmistukseen pöydällä. Liettä voidaan käyttää ruoanvalmistukseen, lämmittämiseen, lämpimänä pitämiseen, liekittämiseen, paahtamiseen , jne. Induktioyksikköä saa käyttää vain, jos sähköliitäntä on suoritettu valtuutetun asentajan toimesta kansallisia ja paikallisia sääntöjä noudattaen.
Puhdistus induktiolisistä on lievä likaantuminen, ei palaneita jäämiä: Pyyhi kostealla liinalla, ilman puhdistusainetta, tahmeat tahrat: Pyyhi tämän jälkeen lämmitystaso kostealla liimalla, kalkkijäämät, ylikiehuneen veden aiheuttamat: Näitä jäämiä poistetaan etikan tai erikoispesuaineen avulla. Sokeri, sokeripitoiset ruoat, muovi. alumiinifolio: raaputa heti pois sokeri, muovi tai alumiinifoliotarhat kuumalta keittoalueelta, esimerkiksi partaterän avulla. Tahrojen poistamisen jälkeen, puhdista puhdistusaineella. Jos keittotaso, jossa on sokeria, muovia tai alumiinifoliota viilenee, keraamiseen tasoon saattaa syntyä epämuodostumia nuppineulankokoisten kuoppien muodossa.
Yhtenäistasolieden pitkäaikaisessa käytössä myös lieden kehys kuumenee. Johtuen kettotason lämpöä varaavasta ja tasaavasta rakenteesta se on kuuma pitkään poiskytkennän jälkeenkin. Turvallinen astioiden käsittely liedellä edellyttää aina suojakäsineiden käyttöä. Liettä ei tule jättää pidemmäksi aikaa päälle kytkettynä täysin ilman valvonta.

Puhdistus on kaikkien helpointa, kun mahdollisesti ylikiehunut ruoka poistetaan välittömästi kostealla pyyhkeellä. Letkupesu tai painepesu käyttö puhdistuksessa on kokonaan kielletty. Liesitasoa puhdistettaessa on huomioitava, että se on käytön jälkeen vielä pitkään kuuma. Älä hankaa liettä naarmuttavalla puhdistusvälineellä tai -aineella. Puhdas keittotaso takaa tehokkaan lämmönsiirtymisen keittoastiaan. Keittäminen on tällöin nopea ja lieden vastaukset kestävät kauemmin.
Tämä Induktioliesi on minun tosi ystäväni - pesin sen keittiössä oppimisen 3,5 tuntia!!
VastaaPoista