Kasvislasange
0,175 g öljy, rypsy
0,035 g liemijauhe, kasvia, vähäsuolainen
2,100 l vesi, talousvesi
0,025g mausteseos, pizzamauste, suolaton
2,5 g tomaattikastike, maustettu chili
0,010 g pippuri, mauste, jauhettu
0,50 g valkosipulimurska
3,000 kg kasvissekoitus, Pomodro Rosso
0,700 g sipuli, kuutio, pakaste
3,000 kg kasvissekoitus, Pomodro Rosso
0,700 g sipuli, kuutio, pakaste
Valmistus:
- Varra aineet ja välineet.
- Freessa kasvikset öljyssä.
- Lisää vesi, kasvisliemi, mausteet ja pizzakastike. Hauduta hetki.
4 l vettä
0,750 g kastiketiiviste, vaalea, kasvisraspohja.
1,750 g lasagnette kuviopasta
1,000 g juusto, emmental raaste (rasvaa 30 %)
Valmistus:
- Lisää kerma, vettä ja kastiketiiviste kastikkeeseen. Anna kiehahtaa.
- Mittaa raaka pasta voideltuu vuokaan.
- Kaada kuuma kastike päälle ja osa juustoraasteesta.
- Sekoita hyvin.
- Ripota pinnalle loput juustoraasteesta. Yhditelmäpaisto 150 °C 30 min.
- Ota vuoka uunista, kun se on löyssä.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa n. 15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti