keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kasvislasange, piccolo




Kasvislasange

0,50 g suola
0,175 g öljy, rypsy
0,035 g liemijauhe, kasvia, vähäsuolainen
2,100 l vesi, talousvesi
0,025g mausteseos, pizzamauste, suolaton
2,5 g tomaattikastike, maustettu chili
0,010 g pippuri, mauste, jauhettu
0,50 g valkosipulimurska 
3,000 kg kasvissekoitus, Pomodro Rosso 
0,700 g sipuli, kuutio, pakaste

Valmistus: 
  •  Varra aineet ja välineet. 
  • Freessa kasvikset öljyssä.
  •  Lisää vesi, kasvisliemi, mausteet ja pizzakastike. Hauduta hetki. 
1 l ruokakerma
4 l vettä 
0,750 g kastiketiiviste, vaalea, kasvisraspohja.
1,750 g lasagnette kuviopasta
1,000 g juusto, emmental raaste (rasvaa 30 %)
Valmistus: 
  •  Lisää kerma, vettä ja kastiketiiviste kastikkeeseen. Anna kiehahtaa. 
  • Mittaa raaka pasta voideltuu vuokaan.
  • Kaada kuuma kastike päälle ja osa juustoraasteesta.
  • Sekoita hyvin.
  • Ripota pinnalle loput juustoraasteesta. Yhditelmäpaisto 150 °C 30 min. 
  • Ota vuoka uunista, kun se on löyssä.
  • Anna vetäytyä lämpökaapissa n. 15 min.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti