keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Lounas

Lounas




 Tännän me valmistimme oma lunas itselle toinen kertaa. Oli alkuroka: päärynäsalaatti, päätuoka oli broileri , vihannekset ja kastike, jalkiruoka oli suklaafondant ja melbakastike. Minä tein Tanjan kanssa suklaafondant ja melbakastike. Ensin me teimme suklaafondant . Me otimme 


200 g voita 
 80 g vehnäjauhoja
80 g mantelijauhoja
200 g sokeri
160 g tummaa suklaata 
6 kpl valkuaista
 2 rkl juoksevaa hunajaa 
40 g voita vuokien voiteluun 



1. Ensi tarvitsin ruskista voi ja anna sen jäähtyä.
2. Sekoita jauhot, pähkinäjauhojat ja sokeri yhteen. Lisää sulatettu suklaa niiden joukkoon. 
3 Riko valkuaisten rakenne pallovatkaimella. Yhdistä valkuiaset ja hunaja seokseen. Sekoita ruskitettu voi voimakkaasti vatkaen seokseen. Pane seos klmään hetkeksi kovettumaan. 
4. Pursota voideltu alimiiniholkki puolilleen seosta. Anna seoksen levätä jääkaapissa. 
5. Pasita seosta 180 asteessa noin 10-12 minuuttia.
Sitten me söimme harjoitusravintolassa.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti