torstai 10. syyskuuta 2015

Ohra-bataattivuoka

Ohra-bataattivuoka
800 g bataatti
600 g kesäkurpitsa 
200 g sipuli
15 g basilikaa
3 dl rikottuja ohrasuurimoita
1, 000 g tomaattimurskaa
2 tl juoksevaa hunajaa 
6 dl kasvislientä 
4 dl ruoka kerma

 Valmistus:
  •  Kuori  bataatti ja suikaloi se.
  • Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa
  • Kuoei ja silppua sipuli.
  • Voitele uunivuoka ja lado kasvbikset siihen.
  • Lisää silputtu basilia nohrasuurimot, tomaattimurska, hunaja, kasvisliemi ja ruokakerma.
  • Sekoita.
  • Kypsennä vuokaa 175-asteisen uunin keskitasolla 45-60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  • Ripottele päälle juuraste ja paista 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti