Ohra-bataattivuoka
600 g kesäkurpitsa
200 g sipuli
15 g basilikaa
3 dl rikottuja ohrasuurimoita
1, 000 g tomaattimurskaa
2 tl juoksevaa hunajaa
6 dl kasvislientä
4 dl ruoka kerma
Valmistus:
- Kuori bataatti ja suikaloi se.
- Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa
- Kuoei ja silppua sipuli.
- Voitele uunivuoka ja lado kasvbikset siihen.
- Lisää silputtu basilia nohrasuurimot, tomaattimurska, hunaja, kasvisliemi ja ruokakerma.
- Sekoita.
- Kypsennä vuokaa 175-asteisen uunin keskitasolla 45-60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Ripottele päälle juuraste ja paista 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti