keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Uunijuurekset

Uunijuurekset 
4-6 kpl punajurta
4-6 kpl porkkanaa 
2 kpl poieni lanttu 
2 kpl pieni palsternakka
2 kpl punasupulia
pala inkivääriä 
2 tl kanelia
1 tl neilikkaa
2 dl rypsiöljyä 
1 tl sormisuolaa
0,6 tl vastaruohittua pippuria
Valmistusohje:
Pese juurekset, kuori ja pilko suikaleiksi, kuori ja suikaloi myös sipuli.
Kuori ja hienonna inkivääriä. 
Levitä juurekset öljytylle uunipannulleleivinpaperin päälle ja ripottele niille mausteitä sekä valuta öljyä.
Paista 200 asteessa 20-30 minuutia, sopivan pehmeiksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti